1998 Volkswagen Passat 1.8 Benzin Adatok

1998 Volkswagen Passat 1.8 20V Turbo Automatic Sedan Auction (0001
1998 Volkswagen Passat 1.8 20V Turbo Automatic Sedan Auction (0001 from www.graysonline.com

1998 Volkswagen Passat 1.8 Benzin Adatok

Bevezetés

Az 1998 Volkswagen Passat 1.8 Benzin egy ikonikus autó modell, amely régóta a piacon van jelen. A Volkswagen márka híres minőségéről és megbízhatóságáról, és a Passat ezt a hagyományt folytatja. Ebben az írásban bemutatjuk a Passat 1.8 Benzin adatokat és néhány hasznos információt a modellről. Ha érdekel a Volkswagen autók világa, vagy éppen vásárlás előtt állsz, akkor ez az írás neked szól!

Műszaki adatok

Motor

A Passat 1.8 Benzin egy erős és hatékony motorral rendelkezik. 1.8 literes benzinmotorja 150 lóerőt és 220 Nm nyomatékot biztosít. Ez a motorváltozat gyorsulási képességei miatt népszerű, és könnyedén megbirkózik a mindennapi közlekedési igényekkel.

Fogyasztás

Az üzemanyag-fogyasztás mindig fontos tényező az autók kiválasztásakor. A Passat 1.8 Benzin átlagos fogyasztása körülbelül 7 liter 100 kilométerenként. Ez elfogadható érték egy ilyen méretű és teljesítményű autó esetében.

Kényelem és technológia

A Passat 1.8 Benzin kényelmes és jól felszerelt autó. Az utastér tágas és kényelmes ülésekkel rendelkezik. A vezetői pozíció könnyen beállítható, és a kormánykerék is állítható magassággal és távolsággal. Az autóban megtalálhatók a legmodernebb technológiák is, például az érintőképernyős multimédia rendszer és a bluetooth kapcsolat lehetősége.

Biztonság

A Volkswagen mindig nagy hangsúlyt fektet a biztonságra, és ez a Passat 1.8 Benzin esetében sem másképp. Az autóban találhatóak légzsákok, ABS fékrendszer, menetstabilizáló rendszer és további biztonsági funkciók, amelyek a vezetést és az utasok védelmét szolgálják.

Ár és elérhetőség

A Passat 1.8 Benzin ára változó lehet a modell évjárata és az állapota szerint. Használt autóként is megtalálhatóak a piacon, és általában jó ár-érték arányt képviselnek. Ajánlott megbízható forrásból vásárolni, és alaposan ellenőrizni az autót, mielőtt megvásárolnád.

Összegzés

Az 1998 Volkswagen Passat 1.8 Benzin egy remek választás lehet mindazok számára, akik megbízható, kényelmes és jól felszerelt autót keresnek. A Passat hosszú évek óta a Volkswagen egyik legkedveltebb modellje, és a 1.8 Benzin változat a teljesítményével és gazdaságosságával is meggyőző lehet. Ha szereted a Volkswagen autókat, érdemes lehet kipróbálni ezt a modellt.

Források

1. https://www.volkswagen.hu

2. https://www.autoblog.hu