1999 Volkswagen Passat Kombi Méretei

VW Passat 1999 Diesel 1.9 Kombi Zajączek Sprzedajemy.pl
VW Passat 1999 Diesel 1.9 Kombi Zajączek Sprzedajemy.pl from sprzedajemy.pl

Az 1999 Volkswagen Passat Kombi bemutatása

Az 1999 Volkswagen Passat Kombi egy kiváló minőségű jármű, amely a Volkswagen népszerű Passat modelljének egyik változata. A Kombi verzió hatalmas tárolókapacitással rendelkezik, ami ideális családok vagy utazók számára. Az autó kényelmes és tágas belteret kínál, valamint megbízható teljesítményt és vezetési élményt nyújt.

Külső méretek

Az 1999 Volkswagen Passat Kombi hossza mintegy 4,65 méter, szélessége körülbelül 1,73 méter, és magassága körülbelül 1,47 méter. Az autó hosszúsága és szélessége lehetővé teszi a kényelmes utasteret és a nagy tárolókapacitást. Emellett az autó magassága is ideális, hogy könnyen be tudjon férni a garázsokba vagy alacsonyabb tetőterekbe.

Belső méretek

Az autó belső téréről sem szabad megfeledkezni. Az 1999 Volkswagen Passat Kombi tágas belső teret nyújt az utasoknak és a csomagoknak egyaránt. Az autóban elég hely van az öt utasnak, és a hátsó ülések is könnyen lehajthatók a tárolókapacitás növelése érdekében. Az autó csomagtere körülbelül 390 literes kapacitással rendelkezik, ami elegendő helyet biztosít a csomagok vagy a bevásárlás szállítására.

Megbízható motor

Az 1999 Volkswagen Passat Kombi különböző motorváltozatokkal érhető el, amelyek mindegyike megbízható teljesítményt nyújt. A motorok között megtalálhatók a benzines és dízel változatok is, amelyek kiváló üzemanyag-hatékonysággal és erőteljes teljesítménnyel rendelkeznek. Az autó könnyedén kezelhető és kényelmes vezetési élményt nyújt az utasok számára.

1999 Volkswagen Passat Kombi – Kényelem és biztonság

Az 1999 Volkswagen Passat Kombi nem csak tágas és praktikus, hanem kényelmet és biztonságot is nyújt az utasoknak. Az autóban többek között megtalálhatók az alábbi kényelmi és biztonsági funkciók:

Kényelmi funkciók

– Klímaberendezés: Az autó klímaberendezése lehetővé teszi az utasoknak, hogy kellemes hőmérsékletet tartsanak fenn az autó belsejében.

– Fedélzeti számítógép: A fedélzeti számítógép különböző információkat és beállításokat biztosít az autóval kapcsolatban.

– Elektromos ablakok: Az elektromos ablakok lehetővé teszik az utasoknak, hogy könnyedén nyissák és zárják az ablakokat.

Biztonsági funkciók

– ABS rendszer: Az ABS rendszer segít a jármű stabilabb vezetésében vészfékezés vagy csúszós út esetén.

– Légzsák rendszer: Az autóban elhelyezett légzsákok extra védelmet nyújtanak az utasoknak baleset esetén.

– Riasztórendszer: Az autó riasztórendszerrel van felszerelve, amely védelmet nyújt a lopás és a behatolás ellen.

Záró gondolatok

Az 1999 Volkswagen Passat Kombi egy megbízható és praktikus autó, amely kényelmet és biztonságot nyújt az utasoknak. Az autó tágas belterével és nagy tárolókapacitásával ideális választás családok vagy utazók számára. Emellett a megbízható motor teljesítménye és a kényelem és biztonság jellemzői még vonzóbbá teszik ezt az autót. Ha egy megbízható kombi autót keres, akkor az 1999 Volkswagen Passat Kombi remek választás lehet.