2004 Volkswagen Passat Automata Váltó

Volkswagen Passat B5 1.9 Pd Tdi Váltó Mehanika állitás Luxury Cars
Volkswagen Passat B5 1.9 Pd Tdi Váltó Mehanika állitás Luxury Cars from line.deminasi.com

Introduction

Az 2004 Volkswagen Passat Automata Váltó egy megbízható és kiváló minőségű autó, amely a Volkswagen híres Passat sorozatának egyik modellje. Ez az autó a Passat népszerűségét és megbízhatóságát kombinálja az automataváltó kényelmével és a vezetési élményrel.

Motor és Teljesítmény

A Passat Automata Váltó 2004-es modellje két motorváltozattal érhető el: egy 1.8 literes benzines turbófeltöltővel és egy 2.0 literes dízelmotorral. A benzines motor rendkívül erőteljes és dinamikus, képes gyorsulni és könnyedén meghaladni a sebességhatárokat. A dízelmotor kiváló üzemanyag-hatékonysággal rendelkezik, és hosszabb utazások során takarékosabb lehet. Mindkét motorváltozat kiváló teljesítményt nyújt, és kellemes vezetési élményt biztosít.

Kényelem és Belső terek

A Passat Automata Váltó tágas és kényelmes beltérrel rendelkezik, amely kiváló kényelmet nyújt mind a vezetőnek, mind az utasoknak. Az ülések kényelmesek és jól támasztják meg a testet hosszabb utazások során is. Az autóban elérhető számos kényelmi funkció, például az automata klíma, a bőrülések és a többfunkciós kormánykerék, amelyek még kellemesebbé teszik az utazást.

Biztonság

A Volkswagen mindig is kiemelt figyelmet fordított a biztonságra, és ez a Passat Automata Váltó modellje sem kivétel. Az autóban számos biztonsági funkció található, például az ABS fékrendszer, a légzsákok és az elektronikus menetstabilizáló rendszer. Ezek a funkciók segítenek minimalizálni a balesetek kockázatát és biztosítják az utasok biztonságát.

Megbízhatóság és Karbantartás

A Volkswagen Passat Automata Váltó ismert a megbízhatóságáról és a tartósságáról. Az autó alkatrészei és rendszerei magas minőségűek, és hosszú élettartammal rendelkeznek. A rendszeres karbantartás és az időben végzett szervizelés segít megőrizni az autó optimális működését és meghosszabbítani az élettartamát.

Ár és Elérhetőség

Az 2004 Volkswagen Passat Automata Váltó használt autóként elérhető a használtautó-piacon. Az ár a modell állapotától, futásteljesítményétől és egyéb tényezőktől függ. Ajánlott olyan megbízható forrásból vásárolni, ahol részletes információkat kaphatunk az autóról, valamint szakember által végzett alapos ellenőrzésen esett át.

Összegzés

Az 2004 Volkswagen Passat Automata Váltó egy kiváló autóválasztás lehet azoknak, akik megbízható és kényelmes járművet keresnek. Az autó erőteljes teljesítményt, kényelmet, biztonságot és megbízhatóságot kínál. A tartós alkatrészek és a magas minőségű rendszerek hosszú élettartamot biztosítanak. Ha egy megbízható és kényelmes autót szeretne vásárolni, érdemes megfontolni az 2004 Volkswagen Passat Automata Váltó modellt.

További információk

Ha további információra van szüksége az 2004 Volkswagen Passat Automata Váltóval kapcsolatban, látogasson el a hivatalos Volkswagen honlapra vagy keresse fel a legközelebbi Volkswagen márkakereskedést. Ott részletes információkat találhat az autó specifikációiról, áráról és tesztek eredményeiről, amelyek segíthetnek a döntés meghozatalában.