2011 Subaru Impreza Wrx Sti: Az Autó Árának Áttekintése Magyarországon

LowMileage 2011 Subaru Impreza WRX STI Features No Modifications
LowMileage 2011 Subaru Impreza WRX STI Features No Modifications from www.autoevolution.com

Az autóipar számára a 2011-es Subaru Impreza WRX STi az egyik legjobb választás. Az autó tökéletes ötvözete a sportosságnak és a kényelemnek. Az autó tökéletesen illeszkedik a városi és terepeni vezetéshez. Az autó kiváló teljesítményt nyújt, és kifinomult technológiával van felszerelve. Az autó széles körben elérhető Magyarországon. Az alábbiakban áttekintjük az autó árát Magyarországon.

Milyen típusú autók állnak rendelkezésre?

A Subaru Impreza WRX STi 2011-es modellje kétféle kivitelben érhető el Magyarországon. Az első a 4 ajtós szedán változat, míg a másik a 5 ajtós sportkupé. Mindkét változatban elérhető a 2,5 literes benzines motor. Az autóhoz standardként egy 6-fokozatú manuális váltó jár.

Mennyibe kerül egy új Subaru Impreza WRX STi?

Az új Subaru Impreza WRX STi ára Magyarországon 10,9 millió forinttól indul. Az ár függ a modell változatától, a felszereltségtől és a választott kiegészítőktől. Az autó árában szerepelnek olyan extra felszerelések is, mint a bőr belső, a navigációs rendszer, a tolatókamera, a légrugózás és a hátsó parkolóradar.

Mennyibe kerül egy használt Subaru Impreza WRX STi?

A használt Subaru Impreza WRX STi ára Magyarországon 3,2 millió forinttól indul. Az ár a használt autók esetében is függ a modell változatától, a felszereltségtől és a választott kiegészítőktől. A használt autók esetében az ár sokkal alacsonyabb, mint az új autók esetében, de azoknak is meg kell felelniük az előírt minőségi követelményeknek.

Milyen garanciális feltételek vonatkoznak a Subaru Impreza WRX STi-re?

A Subaru Impreza WRX STi Magyarországon 3 év, vagy 100.000 km-es garanciával érhető el. A garancia a motor, a váltó és az alváz részeit fedi le, de a gyártó egyes kiegészítőit is meghosszabbíthatja a kívánt garanciaidőre. Az autó gyártója különböző garanciális csomagokat is kínál, amelyek a garanciaidő meghosszabbítását célozzák.

Milyen szervizhálózat működik Magyarországon?

A Subaru Magyarországon széles körű szervizhálózattal rendelkezik. A javítások, a szervizelés és a garanciális munkák elvégzésére szakképzett szakemberek állnak rendelkezésre. Az alkatrészek széles választéka elérhető az országban. Az alkatrészek ára nagyban függ a választott modell változatától és a felszereltségtől.

Mi a véleménye a Subaru Impreza WRX STi-ről?

A Subaru Impreza WRX STi nagy népszerűségnek örvend Magyarországon. Az autó kiváló minőségű és kényelmes. Az autó kiválóan teljesít terepen és városi környezetben egyaránt. Az autó különleges megjelenése sok embert vonz. Az autó biztonságos és megbízható. Az autó teljesítménye és a kényelem miatt sokan választják ezt az autót.

Összefoglalva

Az autóipar számára a 2011-es Subaru Impreza WRX STi egyike a legjobb választásoknak. Az autó kiváló minőségű és kényelmes. Az autó ára Magyarországon 10,9 millió forinttól indul az új autók esetében, és 3,2 millió forinttól indul a használt autók esetében. A garanciaidő 3 év, vagy 100.000 km. A Subaru Magyarországon széles körű szervizhálózattal rendelkezik. Az autó nagy népszerűségnek örvend az országban. Az autó különleges megjelenése sok embert vonz. Az autó biztonságos és megbízható. Az autó teljesítménye és a kényelem miatt sokan választják ezt az autót.