2019 Lexus Lx 570 2 Ár – Az Igazi Luxusautó

Lexus LX 570 2019 (Gasolina) Angocarro
Lexus LX 570 2019 (Gasolina) Angocarro from www.angocarro.com

Miért érdemes Lexus LX 570-et választani?

Ha a luxusautók világába szeretne bepillantani, akkor a 2019 Lexus LX 570 2 ár az egyik legjobb választás. Az LX 570 egy nagy teljesítményű, nagy teljesítményű, felszerelt SUV, amelyben számos mód van a kényelem és a biztonság fokozására. Az LX 570-et a Lexus összetett, kifinomult és mégis robusztus, kiemelkedően magas minőségű karosszériájával kombinálva teremti meg a legjobb luxust. Az LX 570-et a Lexus általános kifinomultsága és a luxus kényelem mellett a biztonsági intézkedések terén is kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. Az LX 570 különleges külső formája és erőteljes belső design elementjei kényelmes, közvetlen és biztonságos környezetet biztosítanak Önnek és utasainak. Az LX 570-et mérsékelt üzemanyag-fogyasztású, 5,7 literes V8-as motorral hajtják, amely 360 lóerőt és 400 Nm nyomatékot biztosít. Az LX 570-et összkerékhajtású konfigurációban is elérhető, így a legköltséghatékonyabb, de leghatékonyabb módon vezetheti.

A Lexus LX 570-nek kiemelkedő biztonsági intézkedései vannak

A 2019 Lexus LX 570 2 ár-ban számos biztonsági intézkedés található, amelyek segítenek Önnek és utasainak biztonságos környezetet biztosítani. Az alapfelszereltség a Lexus Safety System + személyzeti védelmi csomag, amely számos biztonsági intézkedést tartalmaz, beleértve a Pre-Collision Systemt, a Lane Keeping Assistt, az Intelligent High Beamautomatikus világítást, a Dynamic Radar Cruise Controllt, a Road Sign Assistt és a Blind Spot Monitor-t. Az LX 570-ben számos további biztonsági intézkedés is található, beleértve az elektronikus kormányzási rendszert, a rendszerfelügyeletet, a városi biztonsági rendszert, az első és hátsó sávtartó segédrendszert, a vészfékezést és a személyiségfelismerést. Az LX 570-ben számos vezetői segédrendszer is megtalálható, beleértve a vezetési stílust figyelő rendszert, a központi információs kijelzőt, az aktív parkolási segédrendszert és az aktív sávtartó segédrendszert. A Lexus LX 570-ben számos további biztonsági intézkedés is megtalálható, amelyek biztosítják, hogy Ön teljes mértékben megbízzon a luxusautóban.

2019 Lexus LX 570 2 ár – Elmúlt évben indított új kezelőszervei

A 2019 Lexus LX 570 2 ár-ban elérhető új kezelőszervek számos módon megkönnyítik az autó vezetését. Az új 12,3 hüvelykes központi érintőképernyőn keresztül vezérelheti a különböző rendszereket, amelyek egyszerűen és kényelmesen használhatók. Az új központi érintőképernyő segítségével könnyen vezérelheti a navigációs rendszert, a hifi és a Bluetooth-rendszereket. A Lexus új, innovatív vezérlőrendszere, a Remote Touch Interface is elérhető az LX 570-ben, amely támogatja az érintőképernyős és a lézeres felületet. Az új vezérlőrendszer segítségével könnyedén használhatja az autó számos funkcióját, beleértve a navigációs rendszert, a hifi-rendszert, a vezetési segédrendszert és a Bluetooth-rendszert. A Lexus új vezetési segédrendszere is elérhető az LX 570-ben, amely különböző útvonalfelügyeleti, sebességkorlátozási, vészfékezési és sávtartó segédrendszereket tartalmaz. A Lexus új vezetési segédrendszere segítségével könnyedén megbirkózhat a vezetéssel járó nehézségekkel, így biztonságosabb és kényelmesebb vezetést biztosít.

2019 Lexus LX 570 2 ár – Különleges külső és belső design elementek

A 2019 Lexus LX 570 2 ár-ban számos különleges külső és belső design element található. Az LX 570-nek különleges, erőteljes külső design elemei vannak, beleértve az alacsony tetősorokat, a kétoldalas LED-fényszórókat, a széles hűtőrácsot és a különleges hűtőrácsot. Az autó külső elemei különleges fényekkel és különleges fényeffektekkel vannak ellátva, amelyek megkönnyítik az autó megkülönböztetését. Az LX 570 belső design elementjei is nagyon különlegesek, beleértve az alacsony tetősorokat, a különleges és erőteljes központi összekötő elemeket, a különleges kormánykerék- és középkonzol-designot, a különleges szövetkárpitokat, a különleges üléskonfigurációkat és a különleges színeket. A 2019 Lexus LX 570 2 ár-ban számos további különleges design element is megtalálható, beleértve a különleges külső festést, a különleges felniket, a különleges külső lámpákat és a különleges belső bőrt. Az LX 570 különleges design elementjei segítenek megkülönböztetni a többi autótól, így a vezető könnyedén megkülönböztetheti az autót az utakon.

2019 Lexus LX 570 2 ár – Kényelmi funkciók

A 2019 Lexus LX 570 2 ár-ban számos kényelmi funkció található, amelyek kényelmesebbé teszik az autó vezetését. Az LX 570-ben számos kényelmi funkció található, beleértve a 12,3 hüvelykes központi érintőképernyőt, a különlegesen kialakított és kiváló minőségű bőrüléseket, a fűthető és szellőztethető első üléseket, a melegítő ülőlapokat, a fűthető és szellőztethető hátsó üléseket, az intelligens hifi-rendszert, a navigációs rendszert, a három zónás hűtőrendszert és a különféle vezetői segédrendszereket. Az LX 570-ben számos további kényelmi funkció is megtalálható, beleértve az intelligens klímaberendezést, a különféle beépített tárolóket, a különféle kényelmi funkciókat és a különféle vezetési segédrendszereket. Az LX 570-ban számos további kényelmi funkció is elérhető, amelyek kényelmesebbé teszik az autó vezetését. Az LX 570 kényelmi funkciói segítségével könnyedén vezetheti az autót, még akkor is, ha nehéz útvonalon jár.

2019 Lexus LX 570 2 ár – Az igazi luxusautó

A 2019 Lexus LX 570 2 ár-ban elérhető luxusautó a magas minőségű karosszériájával, a különleges külső és belső design elementekkel, a kiemelkedő biztonsági intézkedésekkel, a kényelmi funkciókkal és a kiemelkedő teljesítményű motorral kombinálva kiemelkedő luxust ny